- °C
yahoo.weather.com yahoo.weather.com yahoo.weather.com
Június, júliusra tetőzhet a járvány a mai modellek szerint Kijárási tilalmat az eddigi intézkedésekhez hasonlóan akkor vezetnek be, amikor a járvány előrehaladása ezt indokolja.
Az Országgyűlés jövő hétfőn elfogadhatja a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, miután a törvényalkotási bizottság a kormánypárti képviselők szavazataival megteremtette ennek alkotmányos előfeltételét, nyilatkozta a testület fideszes elnöke csütörtökön.
A koronavírus-járvány elleni védekezés keretében a budapesti Heim Pál Gyermekkórháznál is katonai sátrat építettek csütörtökön a kórházba érkező gyermekek előszűréséhez.
A járvány kibontakozásának idején számos kolléga került nehéz helyzetbe, és veszélybe került a betegek ellátása. Reagált a szegedi rektor.
Az élelmiszerüzletekhez hasonlóan a gyógyszertárakban is kezd normalizálódni a forgalom – mondta a Világgazdaságnak Marjai Tamás, a Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének (HGYSZ) szakmai igazgatója.
Az ellátott személytől nem kérhet a szolgáltató térítési díjat, az eseményt a NEAK finanszírozza a szokásos jelentési rendszer szerint.
A nagy egyetemek többségében eddig zökkenőmentes a távoktatásra való átállás, nem várható a vizsgák elhalasztása vagy a tanév meghosszabbítása. Az egészségügyi területen tanulók ugyanakkor nehéz helyzetben vannak, mert az orvos- és a diplomásápoló­képzésben fel kellett függeszteni a gyakorlati képzést, ami jelentősen megnehezíti a szemeszter sikeres teljesítését.
Gerincbetegek helyett koronavírus-fertőzötteket, illetve a már lélegeztetésre szorulókat lát el hamarosan a Budai Egészségközpont.
  Vissza a hírekhez!
 0 |  1 |  2 
Partnereink (linkcsere)
 
 
2009. nyarán alakította meg a Magyar Kórházak és Rendelő- intézetek Szövetségét a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és több - az egészségügyben és az egészségügyért dolgozó - magán- személy. Az alapítók megelégel- ték, hogy az addig működő szer- vezetek az egészségügyben dol- gozók és betegeik érdekeinek kép- viselete helyett megszorító intéz- kedések végrehajtásához asz- szisztáltak, felhatalmazás nélkül tárgyaltak a források elvonásáról a szociál-liberális kormányzattal, illetőleg az egészségügyi intéz- mények működőképességét már- már ellehetetlenítő forrás elvonást még elő is segítették.
Levelezési cím:
1192 Budapest,
Kapisztrán utca 5./1.

E-mail címek:
titkarsag@egeszsegugyert.hu
info@egeszsegugyert.hu
balatonpeter@egeszsegugyert.hu
pusztaidezso@egeszsegugyert.hu
 
 

Feliratkozás a hírlevélre

 
Név:*
E-mail:*
Figyelmesen elolvastam és elfogadom
az Adatvédelmi tájékoztatót!
Elfogad:* igen
„a hírlevél feliratkozással hozzájárul, hogy az egeszsegugyert.hu weboldal a felhasználó adatait (név és e-mail cím) a fenti célból kezelje”.
* Kötelező kitölteni
 
© 2009 egeszsegugyert.hu Minden jog fenntartva.  
Kórházkereső | Impresszum | Admin | A Szövetséggel kapcsolatos korábbi hírek, események
  Készítette: szotsbence.hu