- °C
yahoo.weather.com yahoo.weather.com yahoo.weather.com
Megjelent a 224. Magyar Közlönyben a 2020. évi C. törvény az egészségügyi szolgálati jogviszonyról.
Munkahelyváltoztatás esetén a szakdolgozók 10 százaléka külföldre menne, és csaknem 30 százaléka véglegesen elhagyná az egészségügyet.
Békeidőben, normálisan működő egészségügy mellett egészen kivételes eszköz a vezényelhetőség Gulyás Gergely szerint.
Gyorsabban és egyszerűbben mutatja ki a koronavírust az az új, egylépéses PCR-teszt, amelyet egy magyar tulajdonú molekuláris diagnosztikai cég fejlesztett ki
2022 tavasszal leteszik az alapkövét, 2026 elején pedig átadják a szuperkórházat
2021. április 1. napján az egészségügyi szolgáltatónál foglalkoztatott közalkalmazott jogviszonya egészségügyi szolgálati jogviszonnyá alakul át.
A törvény nem tiltja, hogy egy orvos állami és magánpraxisban is dolgozzon, de ennek részletszabályait pontosan ki kell dolgozni.
A magánszolgáltatók sérelmesnek és érthetetlennek tartják, hogy sem a MOK, sem a kormányzat részéről nem volt semmilyen előzetes egyeztetés.
  Vissza a hírekhez!
 0 |  1 |  2 
Partnereink (linkcsere)
 
 
2009. nyarán alakította meg a Magyar Kórházak és Rendelő- intézetek Szövetségét a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és több - az egészségügyben és az egészségügyért dolgozó - magán- személy. Az alapítók megelégel- ték, hogy az addig működő szer- vezetek az egészségügyben dol- gozók és betegeik érdekeinek kép- viselete helyett megszorító intéz- kedések végrehajtásához asz- szisztáltak, felhatalmazás nélkül tárgyaltak a források elvonásáról a szociál-liberális kormányzattal, illetőleg az egészségügyi intéz- mények működőképességét már- már ellehetetlenítő forrás elvonást még elő is segítették.
Levelezési cím:
1192 Budapest,
Kapisztrán utca 5./1.

E-mail címek:
titkarsag@egeszsegugyert.hu
info@egeszsegugyert.hu
balatonpeter@egeszsegugyert.hu
pusztaidezso@egeszsegugyert.hu
 
 

Feliratkozás a hírlevélre

 
Név:*
E-mail:*
Figyelmesen elolvastam és elfogadom
az Adatvédelmi tájékoztatót!
Elfogad:* igen
„a hírlevél feliratkozással hozzájárul, hogy az egeszsegugyert.hu weboldal a felhasználó adatait (név és e-mail cím) a fenti célból kezelje”.
* Kötelező kitölteni
 
© 2009 egeszsegugyert.hu Minden jog fenntartva.  
Kórházkereső | Impresszum | Admin | A Szövetséggel kapcsolatos korábbi hírek, események
  Készítette: szotsbence.hu