- °C
yahoo.weather.com yahoo.weather.com yahoo.weather.com
A járványügyi adatok alapján egyértelmű, hogy a megbetegedések cseppfertőzéssel terjednek.
Könnyebb lesz megbízható magánrendelőt találni, mert a privát szolgáltatókat tömörítő Primus Egyesület betegközpontú honlapot indít – jelentette be Leitner György, a szervezet elnöke. Emlékeztetett, hogy már léteznek gyűjtőoldalak, ahol orvosokat, rendelőket ajánlanak, de a minőséggel kapcsolatban ezek nem nyújtanak garanciát.
EMMI: A büntetőtörvénykönyv módosítása a pszichológusokat és a szakképzett segítőket is védi a kuruzslók ellen.
Az állam nem kényszeríthet vállalkozásokat arra, hogy lemondjanak az őket jogszerűen megillető késedelmi kamatról.
Ezen a héten is folytatódnak a Pénzügyminisztériumban a 30 perces tárgyalások a tavalyi kórházi adósságok ügyében a legnagyobb beszállítókkal, a kicsik továbbra sem igen számítanak – nyilatkozta lapunknak Rásky László, az Orvostechnikai Szövetség főtitkára megkeresésünkre.
A magyar megkérdezettek 76 százaléka mondta azt, hogy nyugtalankodik az egészségügy miatt, miközben a világátlag 27 százalék.
Alapvető tévedés a hospice-palliatív ellátás szociális ellátásba való áthelyezésének gondolata.
140 milliárd forintot tervez elkölteni a kormány az egészségügy számára, örülhetnénk is ennek a hírnek, de nem tudunk. Árnyalja a képet ugyanis, hogy a nagy egészségügyi tatarozás minden más egészségügyi kiadást felülírhat. Elmondjuk, mi lehet ennek az ára.
  Vissza a hírekhez!
 0 |  1 |  2 
Partnereink (linkcsere)
 
 
2009. nyarán alakította meg a Magyar Kórházak és Rendelő- intézetek Szövetségét a Magyar Önkormányzatok Szövetsége és több - az egészségügyben és az egészségügyért dolgozó - magán- személy. Az alapítók megelégel- ték, hogy az addig működő szer- vezetek az egészségügyben dol- gozók és betegeik érdekeinek kép- viselete helyett megszorító intéz- kedések végrehajtásához asz- szisztáltak, felhatalmazás nélkül tárgyaltak a források elvonásáról a szociál-liberális kormányzattal, illetőleg az egészségügyi intéz- mények működőképességét már- már ellehetetlenítő forrás elvonást még elő is segítették.
Levelezési cím:
1192 Budapest,
Kapisztrán utca 5./1.

E-mail címek:
titkarsag@egeszsegugyert.hu
info@egeszsegugyert.hu
balatonpeter@egeszsegugyert.hu
pusztaidezso@egeszsegugyert.hu
 
 

Feliratkozás a hírlevélre

 
Név:*
E-mail:*
Figyelmesen elolvastam és elfogadom
az Adatvédelmi tájékoztatót!
Elfogad:* igen
„a hírlevél feliratkozással hozzájárul, hogy az egeszsegugyert.hu weboldal a felhasználó adatait (név és e-mail cím) a fenti célból kezelje”.
* Kötelező kitölteni
 
© 2009 egeszsegugyert.hu Minden jog fenntartva.  
Kórházkereső | Impresszum | Admin | A Szövetséggel kapcsolatos korábbi hírek, események
  Készítette: szotsbence.hu